Sejr til BOBs 40+ hold i Fremad

Nummer 1 og 2 i 40+ rækken stødte torsdag aften ind i hinanden på hybrid banen i Herning. Sikke en fornøjelse at spille på en god bane hvor bolden kunne trille og det var fodbolden der var i fokus.

Hos Brande var der comeback til kamprekordholderen i BIF, Jonny Bjørnsholm.

Kampen startede meget lige hvor Brande fik den første chance. Allan ejstrup formåede fra få centimeters afstand at sparke bolden til Snejbjerg næsten. Der skulle kun gå 2 minutter før Herning kom foran ved den tidligere Brande spiller, Morten “mini” Jørgensen. Bolden blev spillet hen over hovedet på Brandes forsvarer hvor Mini alene med Lars Poulsen kunne tippe bolden hen over Lars.

Det var en meget chance fattig kamp og vi skulle frem til det 20. minut før Brande udlignede. Summe opfangede bolden ude i siden hvor målmanden fra Herning var kommet helt på afveje. Summe scorede fra en relativ spids vinkel og kampen var nu også resultatmæssig helt lige.

Det var den dog kun frem til den 28. minut hvor Henrik Skytte dukkede op ved bagerste stolpe og scorede til 1-2 til Brande. Dette skulle vise sig at blive en vigtig scoring for Brande for ingen af holdene formåede at tilspille sig de store chancer i anden halvleg. Det tætteste Brande kom på en chance var da Anders Videsen skød 16 meter forbi mål for allerede inden han skød råbte nnneeeejjjjjjjjjjjjjjj……

Der var mange gode præstationer på Brandes hold, dagens spiller blev tilbagevendte Jonny Bjørnsholm.