Uafgjort i målorgie

Der var ikke engang spillet fem minutter af mandagens opgør i +50-rækken mellem Herning Fremad og Brande Old Boys, før værterne bragte sig i spidsen på et rigtigt kludemål, men gæsterne fra Brande fik hurtigt rystet koldstarten af sig, og efter 12 minutter udlignede Sigurd Kristensen direkte på frispark med et fladt skud ved roden af den ene stolpe.

To minutter senere fangede samme Sigurd Kristensen Fremad-keeperen på mellemhånd, og fra midten af banen gjorde han det til 1-2.
Fem minutter før pausen blev det også 3-1 til Brande; igen var det Sigurd Kristensen, der førte bolden frem i en kontra, som blev afsluttet med en frispilning til Søren Prøhl, der scorede sikkert.

Lige inden pausen fik hjemmeholdet reduceret til 2-3, da en Fremad-angriber fik vristet sig fri tæt under mål, og chanceorgiet fortsatte i 2. halvleg, nu med den forskel, at gæsterne ikke evnede at omsætte deres chancer til scoringer.

I stedet kom Herning først på 3-3 og siden 4-3 på et mål, der mindede meget om kampens første, og indimellem havde de også et skud på stolpen, mens gæsterne misbrugte chancer på samlebånd.

Til slut lykkedes det dog for Martin ”Herbie” Mortensen af få udlignet til slutresultatet 4-4. Bjarne ”Tøf” Kristensen slog et langt indlæg til bageste stolpe, hvor Søren Prøhl headede bolden retur til ”Herbie”, som i to forsøg ekvilibristisk fik ekspederet den det sidste stykke over stregen.