Sikker sejr til BOBs 40+ på pløjemark

Normalt bruger vi ikke krudt på hverken baneforholdene eller modstandere i vores referater MEN gårsdagens baneforhold på Brande Stadion var simpelthen under al kritik. Banen mindede mest af alt om en mark der er klar ti sommersæsonen, temmelig langhåret OG knoldede som om den aldrig har set en tromle. Vi håber ikke at dette skal være standarden fremadrettet for så skal kommunen hurtigst mulig sørge for at få kunstgræs på hele anlægget, det kan da kun være bedre.

Kampen forløb planmæssigt set med Brande øjne. Det var en relativ chancefattig første halvleg hvor der blev spillet et kvarter inden den første chance kom til Brande, men Anders Videsen brændte… Dog skulle der kun gå 2 minutter før Brande kom foran. Lars Duedahl brugte Anders Videsen som bande og derefter havde Duen ingen problemer med at trille bolden i mål uden chance for Vildbjerg målmanden.

2 minutter efter var Videsen igen på spil. Denne gang med et super godt hovedstød som målmanden dog flot fik reddet, den var vi mange der havde set inde, men Vildbjerg målmanden ville det anderledes.

Anden halvleg forløb som første. Brande var total dominerende. Den største dramatik kom da Kim Nielsen måtte ud i 10 min. for et frispark, som dommeren mente var for hård. Dette kunne gi Vildbjerg lidt forhåbninger men de forhåbninger slukkede Anders Videsen ret hurtigt da han bragte Brande foran 2-0. Det slukkede helt kampen, Vildbjerg kunne ikke byde Brande op til dans og Brande kørte sikkert sejren hjem.

Hele holdet skal roses for en god og stabil indsats hvor dagens spillere blev fordelt på Medin, Summer og A. Videsen.