God start for +60

Med en uges forsinkelse tog Brande Old Boys’ grand veteraner mandag aften hul på sæsonen, da holdet fik besøg af Sunds i “sandkassen” på Brande Stadion.
De to hold følte indledningsvis hinanden lidt på tænderne, men efter 7 minutter var værterne tæt på at bringe sig i front, da bolden dansede rundt på – og lidt over? – gæsternes målstreg.

Først efter et kvarters spil kom der hul på bylden: Åge Kristensen blev væltet, da han var ved at slippe igennem på selve baglinjen, og han sparkede selv stensikkert straffesparket fladt i kassen til 1-0.
To minutter før pausen blev BOB så reduceret til 6 mand, da målmand Knud Erik Laursen, som ellers havde stået i vejen for flere kvalificerede Sunds-forsøg, var kommet for langt ud af sit mål. Nogen ville måske ligefrem mene, at modtageren af Ceres spillerpokalen 2022 var kommet på lidt af en skovtur, men hvorom alting er endte han med at begå et frispark, som blev takseret til et gult kort.
I hans sted overtog Jesper Lenz målmandshandskerne, og han klarede at holde buret rent, selvom Sunds var tæt på at udligne på et lob i 2. halvlegs 2, minut.

Da hjemmeholdet igen blev fuldtallige og fik organisationen på plads, overtog de igen så småt initiativet, og i det 14. minut gav det pote, da Jens Larsen sendte Åge Kristensen afsted på højrekanten. Efter et par træk spillede han bolden på tværs til Max Schaumann, som inde foran mål var sikkerheden selv.
Målet så ud til at knække gæsterne, som mere eller mindre faldt fra hinanden defensivt, og først burde Åge Kristensen og Jørgen Laursen i fællesskab og derefter Max Schaumann have lukket kampen.

Begge chancer blev imidlertid misbrugt på det skammeligste, og i stedet fik Sunds fornyet tro på tilværelsen med en reducering fem minutter før tid. Et lidt tyndt frispark på kanten af feltet blev trillet til siden, og så stod det pludselig kun 2-1 til Brande.
I slutfasen pressede Sunds-mandskabet godt på for at bevise, at 2-0 virkelig er den farligste føring, og Kent “Post” Bjerre måtte i to omgange agere redningsmand, da han sparkede væk på målstregen.

Derfor lykkedes det ikke for gæsterne at få udlignet, og den debuterende holdleder, Bent “Goggen” Jensen kunne bogføre sæsonens første tre point efter en tæt kamp.