Firmafodbold fastholdes i november

Lørdag d. 6. november dystede 53 hold fordelt på tre rækker om Brande-mesterskaberne i firmafodbold i Brande Hallerne. Tidligere er mesterskaberne, som er blevet afviklet hvert eneste år siden 1974, blevet afholdt i starten af året, men sidste år umuliggjorde de daværende corona-restriktioner den model.

Efter at have haft flere forskellige alternativer i spil – bl.a. var det på et tidspunkt på tale at afvikle turneringen udendørs – endte firmafodboldudvalget i stedet med at afvikle mesterskaberne den første lørdag i november – det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Sådan bliver det også i år, selvom det har været på tale at fremrykke afviklingen til det velkendte tidspunkt sidst i februar. Planer den nuværende udvikling i smittetallene har sat en effektiv stopper for, selvom de fleste restriktioner nu bliver fjernet.

– Realistisk set kan vi ikke afholde stævnet den sidste lørdag i februar, konstaterer Torben K. Jakobsen på vegne af BOB’s firmafod-boldudvalg. Dermed ligger det fast, at firmafodboldmesterskaberne årgang 2022 afvikles lørdag d. 5. november.

Udvalget har til gengæld allerede har booket de tre Brande-haller til afholdelse af firmafodboldmesterskaberne 2023 lørdag d. 25. februar næste år – selvfølgelig under den forudsætning, at der ikke også næste vinter dukker flere nye corona-varianter og medfølgende restriktioner op, understreger han.