Sikke en sæson!

Mandag aften fik vi sat et effektfuldt punktum for en sæson, der resultatmæssigt har været blandt de allerbedste i Brande Old Boys’ 80-årige historie. Men også en sæson, hvor der langt hen i marts var tvivl om, hvorvidt vi overhovedet kunne få lov til at spille andet end syvmandsfodbold pga. corona-restriktionerne.

Det fik vi, og facit blev førstepladser til 3 af vores 5 hold.

Oldgirls var helt suveræne og vandt alle deres kampe (lidt for mange uden kamp 🙁 ), +40 var næsten ligeså suveræne med 16 sejre i 18 kampe på trods af en juni, hvor de ikke vandt en eneste kamp på grønsværen (igen pga. lidt for mange afbud fra modstanderne), og +60, der allerede inden den sidste kamp var sikre på at ende på førstepladsen, sluttede af med at tæve Tjørring med 6-2.

+30 vandt ikke så mange kampe efter sommerferien, men det blev til 2 sejre over Mejrup – den ene godt nok uden kamp – og to tætte kampe mod ellers så suveræne Herning Fr., så holdet fik alligevel skrabet point nok sammen til en fjerdeplads, mens +50 med nederlag i de 2 sidste kampe dumpede fra en anden- til en sjetteplads i en meget tæt pulje.

Alt i alt en forrygenede sæson, hvor vi på tværs af holdene igen har vundet langt flere kampe, end vi har tabt.

En kæmpe tak for indsatsen til alle spillere og ikke mindst holdledere!

I forbindelse med aktivfesten, som havde samlet ca. 50 deltagere i klubhuset, blev nogle af årets spillere kåret, og de sidste er nu blevet udnævnt. De blev:

Oldgirls: Cecilie Lybker
+30: Chris Christiansen
+40: Allan Kjærgaard
+50: Sigurd Kristensen
+60: Åge Kristensen.

Husk: Vi fortsætter med træningen udendørs hver lørdag kl. 13.30, og der er desuden mulighed for at spille indendørs i Brande Hallerne (Hal B) hver mandag fra kl. 20-22.

Vel mødt!