+40 spiller uafgjort i årets sidste kamp

Årets sidste kamp blev spillet mod Hammerum. Som altid mod Hammerum blev det en intens kamp. Dog med BOB i førersædet.

I 1 halvleg blev det til en del store brændte chancer fra BOB´s side. Anders Videsen, Lars Duedahl, Allan Hansen og Thomas Svensson havde alle nærgående forsøg.

Det lykkedes dog Anders Videsen at få bolden i nettet, han drejer sig fri i feltet. Afslutter tørt til en 1-0 føring som holder til pausen.

2 Halvleg var kun 1 minut gammel, da Allan Hansen stryger igennem i højre side. Afslutningen redder målmanden, riposten ender ved Thomas Svensson. Hans afslutning bliver også pareret. En kæmpe chance.

10 min inde i halvlegen udligner Hammerum til 1-1. På en opspilnings fejl fra BOB, render de ned og scorer sikkert.

Allerede 2 min senere kom BOB så foran 2-1. Flot gennemspillet angreb, hvor til sidst Lars Duedahl glider igennem venstre side. Sender et dejligt indlæg over til Allan Hansen, der sikkert sparker bolden i kassen.

Det skal siges at Hammerum gav aldrig op. Det udmøntede sig i et frispark, lige uden for feltet, 6 min før tid. Sparket gik i muren, riposten ender ved en Hammerum spiller der sparker udligningen ind til 2-2

BOB pressede på de sidste 6 min. Ind ville bolden bare ikke den torsdag aften i Hammerum.

Om det var efter veer, fra lørdagens aktivfest at spillerne ikke kunne få bolden i mål, skal være usagt. Det var en kamp som BOB burde have vundet 8-2.

Årets spiller skulle findes i det tætte opløb mellem 4 spillere i årets sidste kamp. Det blev Allan Gulddreng Kjærgaard der rendte med prisen som årets spiller på +40 holdet. KÆMPE tillykke.

De 2 holdledere vil gerne endnu engang, takker alle spillere og ikke mindst hjælpere. For en fantastisk guld sæson, hvor holdet suverænt vandt puljen.