Tre gange sejre i de sidste kampe

Mariehøj – BOB

Damerne spiller en fin kamp, hvor første halvleg er mere jævnbyrdig, men anden halvleg har Mariehøj mistet pusten og går ned i tempo. Her har de et utal af hjørnespark og chancer, så resultatet siger ikke så meget om kampen. BOB vinder 4-0

Kampen spiller blev Cecilie.

Resenbro – BOB

Damerne presser godt på fra start af, men de skal lige vænne sig til en meget kort bane. Men endelig får P scoret og så kommer målene. Rikke Lind var hoppet i målet til dagens kamp, og disker op med nogle gode redninger. Brande har dog overtaget i det meste af kampen, og vinder sikkert 6-0.

Kampens spiller blev Line.

Brande – Herning

Sidste kamp er mere jævnbyrdig, hvor der kommer chancer begge veje. Dog er BOB igen de mest farlige og via den gode holdånd og sammenspil, slutter de en flot sæson af med 4-1.

Kampens spiller blev igen Cecilie.

Damerne slutter deres sidste turnering af (den 3. i sæsonen) med en imponerende målscorer på + 58. En sæson med masser af godt spil, flot sammenspil og god motivation.