Stor sejr i anden kamp

BOB – Vinderslev

Kampen var ikke mange minutter gammel før Birgitte banker bolden i mål, efter et massiv BOB pres og chancer. Og herefter gik det stærkt – efter 12 min. spillet, var BOB foran 7-0, på  mål af Anne x2, Birgitte x2, Lene med en og et selvmål af Vinderslev. Det stoppede ikke BOB og inden pausen nåede Anne at scorede igen, samt en enkelt af Pernille H og Maria.

Jane fik efter pausen ”lov” at komme ud at spille, og Maria overtog målet i første halvdel af anden halvleg, mens Rikke tog den i sidste del. BOB fortsatte med presses, og efter fem min. spil har Pernille H scoret to gange. Herefter er det Birgitte og Marianne, som får scoret. Efter en masse BOB chancer, er det Jane, som endelig kommer på måltavlen. Vinderslev får tilkæmpet sig to store chancer, hvoraf det lykkes dem, at få scoret på den ene. BOB fortsætter med at skabe chancer, men måske koncentrationen til sidst ikke var 100%, der blev i hvert fald ikke scoret yderligere. Kampen var en rigtig god holdindsats, hvor alle spillede godt, hvilket også kunne se på stemmerne, da syv spillere havde fået stemmer.

Kampens spillere blev Maria Husum, Pernille Jakobsen samt Birgitte Sørensen. . Holdet bestod derudover af Marianne Andersen, Lene Gasbjerg, Pernille Harrild, Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Rikke Lind og holdleder Dina Nygaard.