Sejr på en lun solskins dag

Bob – Resenbro

På en lun sommeraften tog damerne imod Resenbro i holdets blot 3. hjemmebane kamp. Bob starter ud med et godt pres, hvor Birgitte dibler op gennem banen og finder Lene, som desværre placeret bolden lige over målet. Kort efter er det Birgitte selv, som får skudt udefra, men her rammer hun overliggeren. Da der er spillet ca. 10 mintutter og Bob har haft et utal af chancer, lykkes det Cecilie at finde en fri Birgitte, som sikkert får headet bolden i mål. Få minutter senere er det Cecilie selv, som prøver udefra, og banker bolden ind i hjørnet uden chance for målmanden. Inden pausen får Bob endvidere tilkendt et straffespark, efter en Resenbro spiller tager bolden med hænderne. Her er det Lena, som uden problemer scorer.

Hele 2. Halvleg spiller Bob en mand i undertal, og det kræver lige lidt tilvænning og et ekstra løbearbejde af damerne. Specielt kanterne får løbet mange gode ture op gennem banen, og samtidig er damerne gode til at dække hinanden ind eller komme med tilbage igen. Resenbro kommer frem til et par enkelte chancer, men både Lena og Camilla samt Jane, får afværgeret situationerne. Ellers var halvlegen præget ved en del Bob chancer. Efter lidt spil frem og tilbage får Camilla prikket bolden over til Birgitte, som scorer sit andet mål. Bob bliver ved med at presse på, og efter en situation med flere chancer og skud foran målet, ender bolden hos Line, som endelig får skudt bolden i mål. Sidste mål er Line også med i, og med en god bold indover, er det Camilla som header bolden i mål. En god kamp, hvor damerne med deres gode humør og et stærkt løbearbejde, får spillet sig til mange gode chancer, trods et undertal i størstedelen af kampen.

Kampens spiller blev en velspillende og formstærk Cecilie Møller Lybker. Holdet bestod derudover af Lena Jensen, Line Kaasbjerg Svensson, Birgitte Sørensen,  Camilla Eriksen, Lene Gasbjerg, Anne Thomsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.