BOB+30 led nederlag til tophold fra Herning

Onsdag skulle BOB hjemme møde topholdet fra Herning, som efter 6 kampe havde maksimum point og en målscore på hele 33-6. BOB stillede op i en 4-4-2 og startede kampen en smule afventende og overlod det indledende spil til Herning, hvorefter man ville slå til på hurtige omstillinger. Dette lykkedes af flere omgange, hvor BOB kom frem til flere gode chancer, hvor blandt andet Thomas Lund var lige ved på gode indlæg fra Alex Torp og den hjemvendte kriger Allan Madsen. BOB kunne hurtigt konstatere at Herning var til at spille bold med og BOB havde overtaget i antal af chancer. Det var dog Herning, som kom foran 0-1 på et flot langskudsmål, uden chance for Søren Laursen i målet. BOB trykkede dog på og i en periode på ca. 10 min var Herning stort set ikke på BOB´s banehalvdel, takket være godt forsvarsarbejde fra Chris Christiansen, Brian Lauridsen, Smøg og Tyr, samt den hårdtarbejde midtbane bestående af Asbjørn Harrild, Michael Lykke og Casper Niemann. Igen kom BOB frem til flere gode chancer og det var lige ved og næsten, men den sidste aflevering var desværre ikke god nok. Derfor endte første halvleg desværre også med en scoring til 0-2 til Herning, på endnu et langskudsmål, hvor BOB ikke fik clearet bolden, hvilket også var resultatet ved halvleg.

BOB´s plan var klar fra anden halvleg – forsæt som i første halvleg og forsæt presset på Herning. Dette gjorde BOB og kom igen frem til flere gode indlæg og chancer, men den satanste bold ville ikke ind i nettet. Derfor blev det i stedet som i første halvleg endnu en scoring til Hernign, som på et hjørnespark kom først på bolden, på trods af mistforståelser i BOB feltet, hvorfor der nu stod 0-3, hvilket var til stor irritation for BOB holdet, som egentlig nok havde spillet bedst og fortjent flere scoringer. BOB forsatte med at presse på, men det var tydeligt, at flere spillere var kørt lidt træt grundet det massive løbearbejde i løbe af kampen og derfor sluttede Herning af med at score til 0-4 på et kontra mål til slut.

Træner Michael tyr og holdleder Glen Kuhlmann var særdeles tilfredse med indstillingen, løbearbejdet og vljen fra spillerne og slut resultatet var noget misvisende, da det lige så godt kunne have endt med en uafgjort eller sejr til BOB, såfremt man havde haft lidt held i sprøjten, samt scoret på sine chancer.

Kampen spiller med 6 stemmer blev fuldt fortjent den evigt kæmpende Asbjørn Harrild på midtbanen.