Stor sejr til Bob +30 på hjemmebane!!

Onsdag tog BOB+30 imod Herning KFUM på hjemmebane. Kampen blev spillet på bane 1 og der var lagt i kakkelovnen til et angribende BOB, som ville have en sejr på kontoen. Der var også publikum på tribunen, som fik masser af mål at se denne aften.

BOB lagde stærkt ud og overtog alt spillet og førte bolden godt rundt. Der var til tider godt spil på midten af banen fra begge holds side, men BOB var klart bedst på bolden. BOB kom på måltavlen, da en velspillende Rasmus Madsen på højre kant havde taget løbet ind i feltet og på et indlæg fra venstre af Thomas Lund hamrede Madsen den i kassen til 1-0. Føringen var fuldt fortjent og BOB forsatte presset, hvilket resulterede i et hjørnespark fra venstre siden. Der blev leveret en sukkerball på hjørnesparket, som desværre blev headed væk, men ude i feltet kom Michael Tyr og med højre skøjten bankede han bolden op under overliggeren, uden chance for målmanden, til 2-0. Herning KFUM, kom herefter ikke frem til det helt store, men førte bolden fint rundt, som dog resulterede i flere gode omstillinger til BOB. Dette resulterede i endnu en scoring, da bolden igen blev lagt ind i feltet fra venstre, hvor Rasmus Madsen endnu engang, kom glidende ved bagerste stolpe og satte den ind til 3-0. Desværre resulterede dette i en fiberskade til Rasmus Madsen, som måtte udgå, men havde leveret en god præsentation på banen. Ind i stedet kom Alex Torp, som røg på venstre kanten, imens Nikolaj Laursen rykkede fra venstre til højre kant. Dette gjorde at BOB havde masser af fart på kanterne og dette førte til flere gode omstilinger med indlæg og på et af disse fumlede Herning målmanden med bolden og dette resulterede i, at Nikolaj Laursen var over bolden som en høg og satte den ind til 4-0, hvilket også var stillingen ved halvleg.

Fra starten af anden halvleg gik Michael Tyr ud i stedet for Jonni Bjørnsholm og Thomas Lund gik ud i stedet for Stefan Kristensen. BOB gik fra en 4-4-2, til en 3-5-2 og dette resulterede i, at BOB kom endnu længere frem af banen og forsatte deres massive boldbesiddelse, hvilket var til stor glæde for holdleder Glen Åge, som gik sidelinjen tynd, men også for tilskuerne på stadion, som forsat må have ondt i hænderne over al den applaus over god fodbold. Efter ca. 45 min spil blev det også til 5-0, da Michael Lykke kom først på en bold i dybden og med et godt spark satte han den sikkert ind. Jonni Bjørnsholm leverede gode afleveringer i dybden til Nikolaj Laursen og Alex Torp, som kom frem til gode indlæg og chancer, men ind ville bolden ikke. Efter ca. 55 minutters spil kom Thomas Lund og Michael Tyr atter på banen og der gik ikke lang tid før Hr. Lund ønskede at deltage i målscoringerne. Den første kom ganske kort efter han blev skiftet ind, hvor Lund modtog bolden i dybden og med et fremragende ryk sparkede han den sikkert ind til 6-0. Men Thomas Lund havde ikke fået nok og efter ca. 60 minutter spil modtog han en bold i dybden igen, stormede imod mål, blev næsten løbet op af en MEGET hurtig Herning forsvarer, driblede forbi Herning målmanden og scorede sikkert til 7-0. Efter denne scoring var der en del god bold midt på banen og en velspillende Stefan Kristensen modtog bolden midt på banen og med en Herning spiller i ryggen lavede han den vildeste vending med bolden, som fik Herning spilleren til at løbe rundt om sig selv og anede ikke hvad han skulle gøre af sig selv… KLASSE…. Mål festen sluttede med endnu en scoring af Nikolaj Laursen, som spillede på venstre kanten, tog et løb ind i banen, modtog bolden og med et first touch lobbede han bolden flot over målmanden til slut resultatet 8-0. Der kunne nævnes mange flere spillere på BOB holdet, som spillede en formidabel hold, men så ville dette referat blive alt for langt, Alt i alt var det en fornem holdindsats, hvor samtlige spillere var villige til at løbe den ekstra meter for hinanden.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Anders Møller med 6 stemmer. Hr. Møller var igen maskinen på midtbanen, som med et løbe pensum over det sædvanlige, kæmpede sig til mange bolde og lagde et utal af gode afleveringer til holdkammeraterne.