BOB +50 KØLIGE I VARMEN

På hedebølgens sidste aften i denne omgang var Brande Old Boys’ hold i +50-rækken mandag på besøg hos Herning KFUM for at følge op på premieresejren over Herning Fremad.

Dann Thomsen (tidl. DS spiller i BIF), som debuterede i den grønne BOB-trøje, havde allerede braget bolden på overliggeren, da Martin Bjærre med et knastørt, fladt skud fra kanten af feltet bragte gæsterne i front efter 8 minutter.

Efter et kvarters spil opstod der klumpspil tæt under hjemmeholdets mål, og Ole Kjær Thisgaard fik presset en KFUM-spiller så hårdt, at han i stedet for at sparke den væk hamrede den op i nettaget til 2-0 til Brande.

Udeholdet fortsatte med at producere chancer, som imidlertid ikke blev omsat efter fortjeneste. Først fem minutter før pausen fik værterne spillet sig frem til deres første regulære chance i kampen, men Ken Petersen afviste sikkert det ellers kvalificerede langskud.

Et minut før pausen var det så Søren CB Nygaard Prøhl tur til at komme på måltavlen, da han fulgte sit eget stolpeskud til dørs og gjorde det til pausestillingen 3-0 til Brande.

Efter sidebyttet lod gæsterne bolden gøre arbejdet, mens KFUM-spillerne løb sig trætte. Et par gange fik hjemmeholdet afsluttet udefra, men hver gang var Ken Petersen i BOB-målet sikkerheden selv, og derfor endte opgøret med en sejr på 3-0 til Brande.