BOB +40 PÅ GRÆS IGEN

Torsdag 13.08 skulle BOB +40 igen på græs, efter den længste vinter pause nogensinde pga corona.

Sæsonens første kamp var mod ærkerivalerne fra Ikast FS. BOB var tændte fra kampens start. De satte sig fuldstændigt på kampen, og det resulterede allerede efter 6 min spil med en 1-0 føring. Det var den hjemvendte Dennis Lundstrøm der sparkede bolden i kassen med højre skøjten fra kanten af feltet, efter et glimrende oplæg fra Nicolaj Eg. Far Lunde var selvfølgelig oppe at se sønnen, som gjorde comeback på bane 1 efter ca. 20 år. Mon ikke gammel Lunde lagde 10 kr. i kiosken for målet til slik.

BOB fortsatte det gode spil og i kampens 15 min drev Bjarne Ertbjerg Kristensen bolden frem over venstre kanten og via samspil med Eg kom han frem til feltet ude i den ene side og da der ikke var nogle at aflevere til, besluttede han at ramme bolden lige i ”røven” ligesom gode gamle brasilianske Roberto Carlos og kanonerede bolden over i modsatte kryds med ydersiden til 2-0 til hjemmeholdet, flot detalje Tøf.

Efter 20 min fløjtede dommeren til vandpause. Den kom BOB spillerne så ikke ud fra igen åbenbart. Ikast overtog styringen, det resulterede i en del chancer til Ikast. Den største var nok efter et hjørnespark, som Søren Laursen ikke rigtig kom ud til, så bolden fløj rundt i det lille felt mellem venner og fjender og ender med at Søren redder et skud fra nært hold med en refleks redning.

I pausen blev der snakket om at nu skulle man i gang fra starten af i 2 halvleg. Det må man sige at det blev overholdt. Ikast fik ikke en eneste chance i 2 halvleg.

Derimod kom BOB frem til en del hele og halve store chancer ved både Lars Duedahl, Henrik Skytte Mortensen og Bjarne Thisgaard.

Det var dog først i kampens 50 min at BOB fik lukket kampen med 3-0 scoringen af Bjarne Nielsen Thisgaard på et oplæg fra Lars Duedahl.

Det blev til endnu en scoring på oplæg fra Michael Summe Husum, her scorede Elmedin Melisa Bratic til kampens slut resultat 4-0 da han køligt tog bolden ned inde i det lille felt og udplacerede målmanden derefter.

Kampens spiller blev fortjent Allan Skovdal Hansen styrede forsvaret suverænt sammen med Michael Tyr.

De 2 holdledere Michael Green Andersen og Torben Kjærgaard Jakobsen roser hele holdet for en fremragende indsats i bageovnen på bane 1.

Næste kamp er på udebane torsdag d. 20/08 mod Snejbjerg.