BOb +50 Målfest i tropisk varme

I holdets første kamp siden sejren ved Landsmesterskaberne var Brande Old Boys’ +50-hold på vej mod en sikker hjemmesejr over Bording. Inden der var spillet 20 minutter førte Brande 4-0 på mål af Kai Varisbøl, Brian Dahl Thomsen, Henrik Mortensen og Mikael Lund, men så løb værterne tør for koncentration i den nærmest tropiske varme, og Bording blev lukket ind i kampen.
Halvandet minut før pausen fik gæsterne reduceret til halvlegsresultatet 4-1 på et kontraangreb, og 8 minutter ind i 2. halvleg fik de reduceret yderligere efter at have misbrugt at par gode chancer. Jens Studsgaard gjorde det til 5-2 to minutter senere med et rigtigt energimål, og opgøret blev definitivt lukket, da Sigurd Kristensen efter en længere belejring af Brandes mål førte bolden frem i en kontra og spillede Brian Dahl Thomsen fri til hans anden scoring. Bording nåede at reducere endnu engang, inden Benny Juul to minutter før tid steg til vejrs og med hovedet snittede Brian Dahl Thomsens aflevering forbi Bording-keeperens fingerspidser til kampens flotteste mål og slutresultatet 7-3 til Brande, som med sejren hoppede fra fjerde- til førstepladsen.
Kampens spiller blev forsvarsgeneral Sigurd Kristensen.