9 på stribe for BOB +45

Sikker sejr til BOB +45 i kampen mod Ikast FS 1

Brande skulle torsdag op imod Ikast på hjemmebane. Bane 1 var intet mindre end fremragende, så der var lagt op til en god fodboldkamp.

Brande satte sig fra kampens start på spillet. Det betød at føringen kom allerede efter 5 min. Michael Laursen driblede på kanten og med en skrå aflevering tilbage i feltet så han Michael Summe, det blev dog et total kiks fra Summe, men heldigvis kunne Thomas Messi Svensson score da han rettede bolden af med knæet.

Thomas ”Messi” Svensson kunne allerede score sit andet mål efter 10 min. Da Michael Laursen gik til baglinien og med et perfekt indlæg ramte Svensson, som sikkert scorede med hovedet.

Det tredje mål lod ikke vente ret længe på sig. BOBs egen nye Søren Colding, nemlig Jens Studsgaard, drev gæk med Ejnar Rahbek og det udmøntede sig i et straffespark, som Michael Summe sikkert scorede på.

22 min. inde i kampen kom Brandes fjerde mål. Nicolaj Eg scorede flot direkte på frispark, som var begået af den tidligere super sprinter Ove Hansen. Eg sparkede bolden køligt over i det lange hjørne. Det skal siges at Eg få minutter inden havde haft et frispark på stolpen, så Ikast var advaret….

Anden halvleg blev en lidt tam affære med Brande som de tone angivende. Desværre blev det en halvleg hvor Brande måtte skifte 2 spillere ud på grund af skader. Michael Laursen udgik kort inde i halvlegen med en forstrækning og midt i halvlegen måtte Eg gå samme vej med en lille fiber. Her havde Brande dog ikke flere udskiftere så resten af kampen spillede de med 10 mand.

Om det var det der gjorde at Ikast fik reduceret skal vi lade være usagt. Bolden blev spillet over Brandes forsvar til Ove Hansen som skød på mål. Bjarne “fætter” Thisgaard reddede flot, men bolden røg desværre ud til en anden Ikast spiller, som let kunne score til kampens resultat 4-1.

Det tætteste Brande kom på en scoring i anden halvleg var et brændt straffe fra Michael Summe…

Alt i alt en god kamp af Brande hvor Jens “Colding” Studsgaard løb med stemmerne og fik fidusbamsen med hjem til Karin????

Næste kamp er på udebane torsdag den 14.06.2018 imod Ikast FS 2.