Skurk blev helt

Minutviseren var ikke nået meget mere end en omgang, før der blev scoret første gang i torsdagens oldboyskamp i +45-rækken mellem Tjørring og Brande på førstnævntes bane. Gæsternes Mogens Laugesen spillede som en anden Jesper Olsen bolden lige hen i fødderne på en Tjørring-angriber, og så stod der 1-0 til hjemmeholdet. De næste 10 minutter var en åben slagudveksling med chancer til begge sider; den største tilfaldt Tjørring, som ramte ydersiden af den ene opstander. Efter 12 minutter satte Ole Jensen sig så igennem, og selvom han blev flået omkuld i afslutningsøjeblikket, udlignede han til 1-1. 9 minutter før pausen gentog den rutinerede målræv kunststykket, så ved sidebyttet førte Brande 2-1.
Kenneth Raahauge var tæt på at åbne 2. halvleg med at udligne for Tjørring, men en refleksredning af Ken Petersen forhindrede et selvmål.
Efter fem minutter slap Brian Dahl Thomsen fri, men hans afslutning fra en spids vinkel ramte indersiden af stolpen.
Midt i halvlegen fik Tjørring så udlignet, da Ken Petersen boksede et indlæg lige op i luften, og et nemmere mål har Tjørring-angriberen næppe nogensinde scoret tidligere.
Begge hold havde mere eller mindre indstillet sig på uafgjort, da hjemmeholdets keeper tog sig en dribletur udenfor feltet. Mogens Laugesen pillede bolden fra ham og sendte den med et perfekt indersidespark i det tomme mål fra 25-30 meters afstand og gik samtidig fra skurk til matchvinder. Selvom Brian Dahl Thomsen nåede at indkassere et gult kort, gav værternes afsluttende pres ikke udbytte, og med sejren overtog Brande rækkens fjerdeplads fra netop Tjørring. Samtidig kan holdet fortsat prale af maksimumpoint i efterårssæsonen. Kampens spiller blev den dobbelte målscorer, Ole Jensen.