Senioroldboys +40 atter på 1. pladsen efter storsejr.

Mandag d. 12/6 skulle BOB +40 til Herning Fremad.

2 min inde i kampen fik Brande den første store chance, fynboen Lasse K. Thomsen spillede på tværs til Allan Kjærgaard, som skød over målet.
6 min spillet og en ny god mulighed, en lang bold fra Thomas Svensson hen over hovedet på en Fremad forsvarer til Allan Kjærgaard, men hans gode forsøg med venstre skøjten strøg lige over mål.
16 min spillet fik Summe en god hovedstød chance, men stadig ingen mål til Brande selvom man sad på alt spillet. Minuttet efter fik Fremad en friløber, men heldigvis fik Søren Laursen og Torben Jakobsen reddet i fællesskab.
19 min spillet, et super angreb, en sukkerbold fra Lasse på højresiden ind til Nicolaj Eg, som lå den til rette til Allan “gulddrengen” Kjærgaard som scorede sikkert til 1-0.
Efter 25 min kom Brande foran 2-0 ved Michael Laursen på et skud udefra, som blev pause stillingen.

32 min spillet et hjørnespark fra Henrik “Austin” Mortensen som ryger bagest i feltet, hvor Eg resolut sparker den flot ind til 3-0 med venstre poten.
34 min spillet, kommer Nicolaj Eg alene igennem i feltet, og han venter og venter (ligesom Michael Laudrup i 86) og spiller uselvisk skrå tilbage til Elmedin Bratic som let scorede til 4-0.
Efter 40 min blev Nicolaj Eg dobbelt målscorer sikkert, da han scorede til 5-0 tæt under mål.
Midt i anden halvleg fik Holger S. en friløber og scorede sikkert til 6-0 til Brande.
45 min spillede fik hjemmeholdet en reducering til 6-1 ved Ryan Pedersen og få minutter senere blev det også til 6-2 efter en mindre koks i Brande forsvaret. Elmedin ville gerne lige sige tak for sidst for hans mål fra Eg, så han rykker fri på baglinjen og spiller Nicolaj Eg fri inde foran mål, som derved scorer hattrick til 7-2 som blev kampens resultat.

Holdet ligger nu alene på 1. pladsen, da Ikast FS valgte at tabe deres hjemmekamp mod Vildbjerg med 2-3.

Brande næste og sidste kamp inden sommerferien er mandag d. 19. juni kl. 19.00 mod Hammerum IF.