Udspillet i Hammerum

Det var til at se, at det for de fleste spilleres vedkommende var tre uger siden, de sidst havde været på græs, da Brande Old Boys’ +45-hold torsdag var en tur i Hammerum. På en stenhård bane lykkedes det sjældent Brande-spillerne at ramme hinanden to gange i træk, og Hammerum havde allerede været tæt på scoring flere gange, da de bragte sig foran 1-0 efter fem minutter efter et af flere boldtab i Brandes højre forsvarsside. Midt i halvlegen blev det 2-0 efter en god indenomsstikning, og gæsternes sidste håb blev slukket med scoringen til 3-0 to minutter efter pausen.
Herefter kom Brande lidt bedre med i spillet, men der blev stadig løbet mange forgæves meter, mens hjemmeholdet flyttede bolden fornuftigt rundt.
Tættest på kom Brande fire minutter før tid, da Hammerum-keeperen tog bolden med uden for feltet med hænderne, men Sigurd Kristensen sparkede frisparket over mål, og i stedet lukkede og slukkede Hammerum til 4-0 på kampens sidste angreb.