Fremgang, men ingen point

Trods stor spillemæssig fremgang i forhold til sidste uges udklassering i Hammerum kom Brandes oldboys +45 under pres i torsdagens hjemmekamp mod Ikast FS, hvilket 6-7 hjørnespark til gæsterne og ingen til hjemmeholdet alene i 1. halvleg illustrer meget godt. Ken Petersen i BOB-målet tog dog, hvad der kom, og en enkelt chance til hjemmeholdet blev det da også til midt i halvlegen. Michael Husum fandt Ole Thisgaard i dybden, men IFS-keeperen klarede forsøget uden problemer, og pausestillingen forblev derfor 0-0. Ikast-presset tog noget af i 2. halvleg, og Kenneth Raahauge fik chancen for at bringe Brande i spidsen, men hans forsøg strøg lige over tværribben. 12 minutter før tid fik Brandes indtil da glimrende forsvarsgeneral Erik Eriksen et helt korrekt gult kort for et frispark, og så gik det stærkt. Ikast havde allerede brændt to 100%-chancer inden de bragte sig foran 1-0 på lidt af et kludemål, men den stilling holdt kun i et minut. Så sendte Mikael Lund en perfekt aflevering til bageste stolpe, hvor Michael Husum ubesværet kunne heade udligningen i kassen. Blot to minutter senere, mens Brande stadig var i undertal, slog Ikast imidlertid til igen. Ken Petersen fik halvklaret, men bolden kunne lige nøjagtigt kravle over stregen til 1-2, hvilket også blev kampens ganske fortjente resultat. Bedst hos Brande var Ole Radoor på en uvant plads som back.