Sikker og god sejr til BOB +40

Mandag d. 15/5 m?dte Senioroldboys Snejbjerg p? bane 1 p? Brande Stadion. Efter 5 min kom det f?rste gode fors?g. Super indl?g fra vores fynske “tilflytter” Lasse, hvor Elmedin Bratic flugter p? m?l, men desv?rre ved siden af m?let. Efter 11 min super fors?g af Eg fra venstresiden, m?lmanden klarer med en mystisk fod parade og stadig 0-0. 17 min spillet laver Brandes h?jreback Lasse et tyndt straffespark, som Svensson redder med en liggende fodparaden, men Snejbjerg spilleren er hurtigst over bolden og scorer let p? returen til 1-0 til Snejbjeg. Efter 19 minutter var der endnu et super gennemspillet angreb som ender med en fri header til ellers hovedst?dsst?rke Medin, men hovedst?det ender lige i m?lmandens favn. 5 mintutter f?r pause fl?jt k?mpe chancer til BOB, hvor bolden danser rundt p? m?lstregen uden Eg og Lasse kunne f? bolden over stregen. S?ren Pr?hl kom ind fra anden halvlegs start og det satte fut i det offensive spil. 2 minutter efter halvleg l?gger Bjarne T?f et super indl?g fra venstresiden, som Pr?hl kommer f?rst p? med hovedet, men l?deret r?g lige over m?l. 34 min spillet et indl?g fra Michael Laursen, Pr?hl n?r lige akkurat ikke bolden inde foran m?let, men heldigvis rammer den lige bagved en Snejbjerg spiller p? armen og g?r i m?l til 1-1.
37 min Svensson p? skovtur, men Jens Slagter redder situationen flot af.
39 minutter spillet kom Brande foran 2-1 hvor Nicolaj Eg f?rst fik prikket bolden forbi en forsvarsspiller med hovedet, derefter en dribling forbi en anden inden han k?ligt udplacerede Snejbjerg m?lmanden. 40 min stor chance Snejbjerg men Svensson viste stort overblik igen.
Efter 44 min s?tter Svensson en contra igang, hans udspark forl?nger Eg p? midten med hovedet og det ender med en fril?ber til S?ren Pr?hl som scorer til 3-1. I samme ?jeblik bliver Pr?hl desv?rre skadet i kn?et og m?tte lade sig udskifte, s? b?nken lige pludselig kun bestod af skadede spillere.

5 min f?r tid br?nder Eg en stor hovedst?dschance, ved at heade T?f’s perfekte indl?g lige over m?l. 2 min f?r tid scorer Allan “GULD-drengen” Kj?rgaard til slut resultatet 4-1 efter en dobbelt kanal, f?rst en tunnel p? en forsvarsspiller p? kanten af feltet og da s? Snejbjerg m?lmanden st?r med spredte ben, tja s? laver man da ogs? bare tunnel p? ham. Bedste mand for hjemmeholdet var Allan Kj?rgaard. N?ste kamp for +40 holdet er mod topholdet Ikast FS mandag d. 22. maj p? udebane.