Senioroldboys fik endelig sin første sejr.

Mandag d. 24/4 drog holdet til Vildbjerg med 2 x uafgjort i bagagen, så man håbede på at det endelig kunne lykkedes at få sæsonens første sejr i hus. Kampen blev spillet som sædvanlig på en super bane på “DBU” banerne i Vildbjerg, men det kraftige blæst gjorde det desværre svært for begge hold.

Efter 2 min fik Henrik “Skytte” Mortensen en god aflevering i dybden af Bjarne “Tøf” Kristensen men hans afslutning endte desværre i sidenettet. Få minutter senere var det lige ved at Vildbjerg kom foran, da en opspils fejl af anfører Torben K. Jakobsen endte med en god afslutning fra en Vildbjerg angriber, men heldigvis lykkedes det holdets nye målmand Jeppe Karstoft, at lave en fiber tv redning og viftede det farlige skud over mål.
Efter 15 min smed Allan “gulddrengen” Kjærgaard et godt langt indlæg indover fra venstre side, men Nicolaj Eg nåede akkurat kun lige frem med en strakt fod, så han brændte den store mulighed.

I starten af anden halvleg fortsatte Brande med offensiv spil, hvor angriberne Eg og Summe havde flere skud fra kanten af feltet, men bold øjet er ikke helt i mål form endnu. Midt i anden halvleg kom forløsningen endelig. Et super indlæg fra Austin’s bror Martin “Herbie” Mortensen endte ved Nicolaj Eg via en Vildbjerg fod og alene med målmanden driblede han “køligt” forbi målmanden og scorede til 1-0. ENDELIG. Efter 54 min fik holdets tyske spiller Holger S. en stor mulighed for at øge til 2-0 på Summe’s super aflevering men brændte desværre den store mulighed inde fra det lille felt og endnu en scoring var tæt på minuttet efter men Henrik “Skytte” Mortensens hovedstød fra Peter Hansens indlæg, blev reddet på målstregen. Holdet fik en tiltrængt 1-0 sejr og er stadig ubesejret i rækken. Næste kamp er mandag d. 1/5 mod Herning Fremad på Brande Stadion.

Dagens spiller blev fødselslaren Michael Husum.