Oldboys +32 vandt endelig igen.

Oldboys +32

Efter et par dårlige resultater hvor, mange personlige fejl har kostet point, dog skal det siges at vi så et sjælden mål fra Kim Nielsen. Men de sidste to kampe er BOB kommet godt med igen, først mod Herning fremad hvor man med fight, moral og tålmodighed gav et kneben nederlag på 4-2 hvor der var debut mål fra Jakob ”BASSE” Brun. Kampen efter mod Ikast fs kom BOB tilbage på sporet. Det starter dog med et kiks fra Michael tyr, Men Jakob Brun er klar fra star og reder flot. Efter det står der BOB på kampen. BOB spille bolden godt rundt og spiller bredt, dog mangler den sidste aflevering så der kan komme mål. Desværre sker det så at Ikast får en enkel chance og score til 0-1. hvilket også er pause resultatet. I halvlegen, bliver BOB enig om at de bare skal blive ved med at spille som de gør så skal det nok komme. Og der går helle ikke lang tid før Allan Tattoo Madsen banker den ind på et langskud til 1-1. Bob forsætter det gode spil og efter et hjørnespark der bliver clearet ud af feltet, kommer Allan nok engang og banker den ind, denne gang på et drømmehug til 2-1. med 4 min. Igen får Brian ”brille” Lauridsen en hjerneblødning og tager et gul kort med sig. Dog koster det ikke noget for BOB, kun Brille i bøde kassen. BOB vinder kampen 2-1. kampen spiller Blev Allan Madsen med 6 stemmer.