Kølige i varmen

14 dages turneringspause p.g.a. Kr. Himmelfartsdag så ud til at være gået hårdest ud over Bording, som torsdag aften gæstede Brande Stadion for at spille mod Brande Oldboys i +45-rækken. Hjemmeholdet satte sig på kampen fra start, og der gik næsten 10 minutter, før gæsterne overhovedet nåede over midterlinjen. Efter et kvarter fandt Kim Kristensen Ole Thisgaard på den rigtige side af offside med en perfekt stikning, og topscoreren svigtede ikke, men lobbede køligt bolden i mål over den fremstormende målmand. Et gult kort for brok til en Bording-spiller fem minutter før halvtid betød endnu mere udtalt BOB-dominans, og et par minutter før pausen satte indskiftede Jeppe Karstoft sig igennem i straffesparksfeltets venstre side. I stedet for selv at afslutte, spillede han uselvisk bolden på tværs til Kai Varisbøl, som kanonerede den i nettet til pausestillingen 2-0.

Trods stadig i undertal kom Bording helt anderledes aggressivt ud til 2. halvleg, og efter et par halve chancer fik de ganske fortjent reduceret til 1-2 i det 18. minut på et langskud, som målmand Ken Pedersen trods iført kasket ikke så skyggen af i den lave aftensol. 3 minutter senere fjernede Martin Nielsen så den sidste rest af tvivl om udfaldet, da han trykkede af fra ca. 30 meters afstand og med et perfekt vristspark sendte bolden op i det ene målhjørne bag en chanceløs Bording-keeper til slutresultatet 3-1 til Brande, som dermed fortsat er ubesejret på rækkens 2.-plads.