Senioroldboys atter på rette kurs.

Mandag d. 25. april skulle holdet spille i Ikast og man kunne straks se at de følte sig godt tilfredse på Ikast velplejede baner (der er nok forskel på stadions her i kommunen). Brande startede bedst og satte Ikast forsvaret under stort pres, hvor både Summe, Eg og Smøg komme til gode chancer, men dog uden mål. Midtvejs i første halvleg kom Brande endelig foran med 1-0 efter endnu et godt angreb, hvor Michael Laursen brød godt igennem og serverede en sukker bold ind foran mål hvor Michael “Summe” Husum ikke svigtede og bragte sit hold foran. Brande fortsatte med godt spil, men manglede lige de sidste procenter i mange af de sidste afleveringer, for ellers kunne man sagtens have lukket kampen. 8 minutter før halvleg gik Ikast FS tidligere superliga spiller Kim Hansen solo fra midten, og med et velplaceret langskud udlignede han til 1-1 som også blev stillingen ved halvleg.

Brande prøvede fra anden halvlegs start at sætte pres på Ikast igen, men målet kom desværre ikke. Holdet havde ellers lige 4 farlige hjørnespark i træk, hvor Allan Kjærgaard var tættest på efter en returbold i feltet, men en Ikast ryg satte en stopper for det. En sygdomspræget Thomas Svensson afløste Nicolaj Eg midt i anden halvleg, som fik en gammel mands fiber og kort efter måtte Bjarne “Tøf” Kristensen også lade sig udskifte med en mindre skade. Men 12 minutter igen af kampen bliver Summe nedlagt i det kriminelle felt og på straffesparket scorede Torben “Agger” Jakobsen sikkert til 2-1 til Brande. Herefter lykkedes det for holdet at køre sejren hjem på en solid arbejds indsats.

Brandes bedste var søndagens fødselslar Michael “Summe” Husum.