Nyindkøbt franskmand kom, scorede og sejrede i debut.

Brande Oldboys +40 holdet startede sæsonen på udebane mandag d. 4. april mod Hammerum IF.

Kampen blev spillet på en meget ujævn og langhåret græsplæne, men til trods for det, satte Brande sig på hovedparten af spillet. Efter lidt chancer i begge ender lykkedes det også for “nyindkøbte” Jean-Marc Gomes at score sit og holdets første mål i sæsonen efter en del klumpspil i modstanderens lille felt, og her svigtede holdets nye “Jean-Pierre Papin” ikke og kunne bringe Brande holdet foran med 1-0 som også var stillingen ved pausen.

Midt i anden halvleg fik Nicolaj Eg en friløber, og her svigtede Gomes angrebsmakker ikke, og kunne med en finte drible uden om målmanden og score i det tomme mål til 2-0. I kampens dødende sekunder fik Hammerum reduceret til 2-1 så Brande holdet stadig kunne trække sig sejrrigt ud af sæsonens første kamp med 2-1. Michael Husum aka Summe blev dagens spiller. Holdets næste kamp er mandag d. 11. april på hjemmebane mod Snejbjerg kl. 19,00.