Formøblede 3 føringer

Trods tre føringer undervejs lykkedes det ikke Brande Oldboys’ +45-hold at vinde torsdagens hjemmekamp mod Bording. Lidt overraskende lagde gæsterne pres på fra start; alligevel var det hjemmeholdet, der kom i front, da Jeppe Karstoft lagde bolden af til Kaj Varisbøl, som kanonerede den utageligt i nettet fra kanten af straffesparksfeltet. En mindre heldig aktion fra målmand Ken Pedersen betød, at Bording fik udlignet 5 minutter senere, men kort efter fik han gjort skaden god igen, da han snuppede et forsøg fra en helt fri Bording-angriber. Jeppe Karstoft gjorde det i stedet til 2-1, da han pillede bolden fra en Bording-forsvarer og afdriblede målmanden, men inden pausen blev det 2-2, da en Bording-angriber løb fra BOB-forsvaret og udlignede.
2. halvleg var kun får minutter gammel, da Mikael Lund tacklede bolden fra Bording-keeperen ind til Kenneth Raahauge, som køligt kunne sende sin første sæsonscoring i et tomt mål. Det så længe ud til at blive afgørelsen i en chancefattig halvleg, hvor det dramatiske højdepunkt indtraf, da Brian Dahl Thomsen faldt så uheldigt ned på sin ankel, at han brækkede benet, men med godt 5 minutter tilbage fik Bording spillet sig frem til en stor chance, som Ken Pedersen fik afværget i 2 omgange. Det efterfølgende hjørnespark blev sendt til bageste stolpe, hvor 3 Bording-spillere nærmest stod i kø for at heade udligningen til slutresultatet 3-3 i kassen.