31. maj Superv. + 50 hjemme mod Herning KFUM

Kampen startede med en vandring rundt på stadionanlægget for at finde et nogenlunde jævnt område hvor det var forsvartligt at spille lidt Oldboys 7 mands fodbold!  Det lykkedes og kampem kom i gang til tiden, men det var gæsterne fra KFUM der kom bedst fra start, med flotte kombinationer spillede de sig til mange målchancer i første halvleg og bragte sig fortjent foran med 3-0 – som nemt kunne være mere, men i slutminutterne reddede Klavs Christiansen et straffespark, begået af Lars Heide, så det blev ved 3-0 til pausen.  De 2 kompetente holdledere “Kanne & Andersen” ændrede lidt på taktikken og det så fra start af anden halvleg ud til at virke – på 2 flotte langskud af Max Schaumann lykkedes det at komme tilbage i kampen og i slutsekunderne udlignede Peter Munkholm på et flot gennemspillet angreb så kampen endte 3-3 som også var et retfærdig resultat. Kampens spiller blev fuld fortjent 2 måls skytten Max “Ronaldo” Schaumann. Superveteranerne prøver igen næste mandag den 6. juni ude mod Herning Fremad.