Sikker sejr til Senioroldboys.

Mandag d. 18. maj var BOB +40 holdet på besøg på en regnfuld bane i Sunds. Gennem hele kampen var der spil til et mål og det var mod hjemmeholdets mål. Kampen var kun få minutter gammel da Martin Bjærre scorede til 1-0 efter god stikning fra bomber Søren CB Nygaard Prøhl. Inden halvlegen havde Nicolaj Eg scorede 2 gange og Finn Jensen en enkelt gang.
Anden halvleg kom topscoreren Søren Prøhl igang med målscoringen og bidrog med to flotte hovedstødsmål, så kampen endte med 6-0 til BOB +40 holdet, som sagtens kunne have været en håndfuld mål større, men effektiviteten foran mål var ikke så skarp.
Kampens spiller blev Henrik (Skytte alias Nippe) Mortensen med hele 11 stemmer. Han var i skarp konkurrence om titlen med Elmedin Melisa Bratic og Per Jørgensen, som hver fik en stemme (nogle mente de to havde stemt på sig selv).
Holdets næste kamp er på hjemmebane mod Lind mandag d. 1. juni.