Uafgjort i 2. sidste kamp for Old girls

Tirsdag den 30. september ude mod Herning IK

Efterårets 2. sidste kamp var for 3. gang i efteråret mod Herning IK og dagens opgør var meget lige.

Vi skulle helt hen til efter 17 minutters spil inden Brandes første store chance kom. Dianna Nymark sender bolden ind foran på hjørnespark. Ved bagstolpen står Lisbeth Biltoft og hun er lige ved at score, men keeperen redder HIK på en reflex redning som udløser endnu et hjørnespark. Denne gang er det en kort variant fra Dianna Nymark til Trine Gasbjerg Jørgensen. Trine afslutter af 2 gange og HIK keeperen redder igen. Bolden dumper ned foran Lisbeth Biltoft, men hun når ikke at reagere på den og HIK afværger igen.

Kort efter har Trine Gasbjerg Jørgensen et fint spark udefra, men keeperen igen på plads. Brandes sidste chance i 1. halvleg tilfaldt Lisbeth Biltoft, som blev spillet helt fri af Malene Søgaard, men afslutningen sad desværre lige i hovedet på HIK keeperen.

I stedet for er det lige før det lykkedes for Herning IK at score inden pausen. HIK kommer fri på højresiden og får spillet en spiller helt fri foran målet, men heldigvis er Jane Sandfeld på plads i målet og får presset afslutningen over mål. Pause stilling 0-0.

Anden halvleg er ikke mere end 2 minutter gammel inden Trine Gasbjerg Jørgensen fangede en fejlaflevering fra HIK. Hun tager et par driblinger ind foran målet og udplacerer sikkert HIK keeperen til 1-0.

Det slog dog ikke HIK ud og minuttet efter har de også en stor chance, men uden held. Herefter har både Line Kaasbjerg Svensson og Lisbeth Biltoft kontra chancer, men uden mål til følge.

Næste chance tilfaldt Heidi Bønnerup, som afsluttede på en firsttimer på en flot aflevering fra Trine Gasbjerg Jørgensen, men desværre lige i sidenettet. I stedet er det Herning som får reduceret til 1-1 på en kontra. Og allerede minuttet efter er de tæt på at komme foran, men heldigvis var de ikke alt for effektive på dagen.

Herefter har Heidi Bønnerup et par chancer. Hun stjæler bolden fra HIKs bagerste, men afslutningen er lige forbi mål og så en afslutning udefra, men desværre lige på.

Til sidst er Herning lige ved at løbe med det hele på henholdsvis et hovedstød lige ved siden af og en afslutning på overliggeren, men det blev ved 1-1, alt i alt fair resultat med flere store chancer til begge hold.

Kampens spiller blev Lisbeth Biltoft. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Malene Søgaard, Heidi Bønnerup, Camilla Mikkelsen, Dianna Nymark, Trine Gasbjerg Jørgensen, Line Kaasbjerg Svensson, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.