Sen sejr

Torsdag var der lokalopgør på Brande Stadion mellem veteranerne fra Brande Oldboys og Uhre i +45-rækken. Hjemmeholdet fik en perfekt start, da Jens Studsgaard efter 8 minutters spil blev sendt afsted i dybden og sikkert sparkede bolden ind ved roden af den ene stolpe. BOB havde bolden meget, men havde svært ved at få overspillet Uhres højtliggende backkæde dygtigt styret af Arne Eriksen, så stillingen holdt til pausen.
Billedet var ikke meget anderledes i 2. halvleg, men 5 minutter før tid slog Uhre til på deres første reelle chance i kampen. Bolden blev erobret i venstre side og sparket indover til Lars Pedersen, der let kunne heade den i det tomme mål. I næstsidste minut blev Sigurd Kristensen væltet i hjørnet af straffesparksfeltet helt nede ved baglinjen, og efter at have besigtiget åstedet i det tiltagende tusmørke, pegede dommeren på pletten. Sigurd Kristensen omsatte selv straffesparket til 2-1 uden chance for Ejnar Nygaard i Uhre-målet.
Hos Brande delte Torben Mechlenburg og Kim Tranholm stemmerne.