Pligtsejr til senioroldboys.

Mandag d. 8. september var BOB +40 holdet på besøg på Invita Arena i Bording. Det var en kamp mellem top og bund og dette kunne hurtigt ses på grønsværen. Brande satte sig meget tungt på kampen fra starten af, og allerede efter 10 min kunne Nicolaj Eg let bringe sit hold foran 1-0 efter super forarbejde af Lars Poulsen. Kort efter burde Eg havde fordoblet hans målscore efter igen super aflevering af Poulsen, men Eg misbrugte den store mulighed. Kort før pausen fordoblede Eg så sin målscore, da han efter en god stikning fra Jonny Bjørnsholm scorede til 2-0 på en friløber, hvilket også blev halvlegs resultatet.

Anden halvleg var knap begyndt inden der burde være scoret hattrick i kampen. Søren Prøhl var hurtig over en retur fra målmanden og spillede på tværs til Nicolaj Eg, som burde have scoret sit 3. mål og hattrick i kampen, men undersiden af overliggeren reddede for målmanden og Bording holdet. Midt i halvlegen synes Jens Studsgaard at Kim Lauridsen i Brande målet også skulle være med i kampen, så han begik en lidt klodset straffespark, men Kim Lauridsen havde luret Bording skytten, og pillede ham helt ude ved stolpen, og det var egentlig nok også det eneste skud Bording havde på mål i hele kampen. Kampen endte kun 2-0 til Brande holdet, men en fair resultat havde nok været 8-1, så udover Eg var der også andre syndere på holdet. Forsvaret med Allan Kjærgaard og Jonny Bjørnsholm var Brande’s bedste.

Næste kamp for holdet er mod rækkens nr. 3 Vildbjerg og med en sejr i topkampen, vil Brande blive kredsvinder. Kampen spilles på Brande Stadion mandag d. 15. september kl. 18,15.