Brande old girls ubesejret gennem foråret

Tirsdag den 24. juni ude mod Herning KFUM

Brande fik noget nær en perfekt start på dagens kamp. Lena Jensen og Pia Holt Kjærgaard giver bolden op. Pia spiller Malene Søgaard og løber op i angrebet. Malene Søgaard dribler herefter stille og rolig fremad og da alle Herning spillerne bakkede, blev der helt fri til Malene og hun scorede sæsonens hurtigste mål allerede efter 15-20 sekunder.

Det slog dog ikke Herning ud og et par minutter senere havde de en stor chance, men Jane Sandfeld i målet fik sat en perfekt fodparade og afværget chancen. Herning levede i hele kampen kun på kontra og fejl fra Brande spillerne, heldigvis var der ikke for mange af dem.

Brande derimod havde et hav af chancer. Efter ca. 10 minutter sender Line Kaasbjerg Svensson bolden ind foran Herning målet og Malene Søgaard forsøger sig, men desværre lige på keeperen. Den næste var en chance til Lena Jensen, som fik afdriblet et par spillere, men afslutningen lå desværre lige på keeperen også.

Kort efter sender Rikke Frank bolden ind foran til Pia Holt Kjærgaard. Hun sparker 1. gang, men bliver pareret. Lena Jensen følger op, men sender desværre bolden langt over mål.

Halvlegen slutter med at Herning har en rigtig stor chance. En Herning spiller var helt fri foran mål, men Jane Sandfeld må være skræmmende idet bolden blev sendt forbi stolpen.

2. halvleg starter med flere chancer til Brande, men vi skal ca. hen midt i halvlegen før det lykkedes Brande at score. Det er Gitte Holt der sender en bold til Lena Jensen, som tager et træk og udplacerer keeperen til 2-0.

Herefter kommer Herning til et par chancer og både Mette Jørgensen og Camilla Mikkelsen må bruge diverse kropsdele til at parerer bolden.

Kort før tid lykkedes det Herning af reducere til 2-1 efter et hjørnespark, men heldigvis kom de ikke tættere på og Brande fik en fortjent sejr på 2-1 og er nu gået ubesejret igennem forårs sæsonen.

Kampens spiller blev Mette Jørgensen. Holdet bestod desuden af Pia Holt Kjærgaard, Camilla Mikkelsen, Jane Saldfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Lena Jensen, Rikke Frank, Malene Søgaard og Gitte Holt.