Senior Oldboys +40 fortsætter hvor de slap.

Mandag d. 7. april havde holdet sin første kamp i sæsonen. Holdlederne havde åbenbart ment at hverken træning eller træningskampe var nødvendigt, så man startede lige på og hårdt med en turneringskamp. Brande drengene mødte på hjemmebane Snejbjerg, som hurtigt kom i menneske hænder.
Allerede efter 8 minutter kom Brande foran på et godt hovedstødsmål af Søren Prøhl på super aflevering af Bjarne Tøf Kristensen fra venstre siden. Herefter var kursen sat med spil mod et mål og 5 minutter senere udbyggede Henrik ”Skytte” Mortensen føringen til 2-0 på en friløber. Målet til 3-0 blev scoret af Michael Laursen som med et fiks skud overraskende Snejbjergs målmand, som troede han stod på målstregen, men det viste sig at være mål feltet i stedet for, så bolden sejlede ind over ham.
Fra anden halvlegs start kom der tre friske unge mennesker på banen og en af dem var Nicolaj Eg, som gjorde comeback efter et par års pause med en drilsk akillessene skade. Nicolaj Eg havde ikke glemt i hans skadesperiode hvor målet stod og scorede 2 flotte mål i anden halvleg så kampresultatet blev 5-0 til Brande Oldboys i sæsonens første kamp.
Jens ”Slagter” Sørensen var holdets bedste. Holdets næste kamp er først mandag d. 5. maj på udebane mod Sunds IF.