Storsejr til old girls

Tirsdag den 17. september ude mod Karstoft IF

Efter et par weekender med landsmesterskaber og en aflyst kamp i sidste uge var det endelig tid til turneringskamp igen. Denne gang gik turen til Karstoft, som Brande Old Girls normalt har godt styr på.

Også denne tirsdag kommer Brande godt fra start. Der går ikke mere end 4 minutter, før Pia Holt Kjærgaard spiller Dianna Nymark helt fri foran mål og hun sætter sikkert bolden i kassen til 1-0.

Kort efter er de to på spil igen. Denne gang er det Dianna Nymark der takker for tidligere oplæg, hun spiller Pia Holt Kjærgaard helt fri og hun scorer til 2-0.

Men Pia Holt Kjærgaard er ikke færdig. Hun bliver spillet helt fri af Malene Søgaard og scorer igen til 3-0.

Efter et kvarters spil vil Malene Søgaard også være med og prøver et par gange inden det lykkedes at banke bolden i mål til 4-0.

Kort inden pausen brænder det igen på i Karstoft feltet. Bolden ender efter flere afslutninger hos Malene Søgaard som igen sætter bolden i kassen til 5-0.

2. halvleg er en små kedelig affære. Men det lykkedes dog Malene Søgaard at score yderligere 2 mål og med en enkelt reducering til Karstoft blev slutresultatet 7-1 til Brande.

Kampens spiller blev Malene Søgaard. Holdet bestod desuden af Line Kaasbjerg, Dianna Nymark, Mette Jørgensen, Pia Holt Kjærgaard, Camilla Mikkelsen , Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.