Senioroldboys ømme ben sejrede

Det var en flok stivbenede Brandespillere, der mandag stillede op til kampen i Hammerum i +40-rækken, for manges vedkommende til den 4. kamp på 3 dage. Super-sub’en Ole Thisgaard skulle kun bruge få minutter på banen, før han fik bugseret Søren Prøhls indlæg i nettet, og samme Ole Thisgaard havde yderligere et par gode muligheder, inden Hammerum fik udlignet kort før pausen med et velplaceret skud fra kanten af feltet.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel, før gæsterne atter var i front. Michael Laursen fandt en helt fri Søren Prøhl, som sikkert headede Brande på 2-1. Den stilling holdt kampen ud, og selvom hjemmeholdet forsøgte at sætte BOB under pres, var det tættere på 1-3 end en udligning.