Storsejr i Sdr. Felding til Senior Oldboys +40 holdet

Brande Oldboys +40 indledte efterårssæsonen med en sikker sejr på 5-0 i Sdr. Felding. Hjemmeholdet havde ellers en kæmpechance for at bringe sig i spidsen efter få minutter, men helt fri sparkede en Sdr. Felding-spiller forbi et tomt mål. I stedet lynede Goran Jovanovic 2 gange med hovedet, inden Thomas Svensson gjorde det til pausestillingen 0-3, da han headede en ripost fra Finn Jensens stolpeskud i kassen. Efter pausen faldt tempoet, men det lykkedes alligevel Brande at udbygge føringen. Først flugtede Torben Jørgensen et af mange gode indlæg i kassen med venstrebenet, inden kampens spiller, Lars Poulsen, med noget, der mest af alt lignede et karatespark helflugtede kampens sidste mål i nettet.