Flot forårsdebut af Brande Old Girls

Tirsdag den 16. april 2013 hjemme mod Karstoft

Det var en flok spændte damer der mødte frem til forårets første kamp. Kampen gav debut til ikke mindre end 4 spiller og 1 tidligere spiller der var klar igen. Så alt i alt 5 nye spillere. Rygterne om Brandes damer kommer vidt omkring og 2 af de nye kommer så langt fra som Fredericia og Esbjerg.

1. halvleg var en blandet fornøjelse og man kunne tydelig se nervøsiteten i spillet. Der kom dog en hurtig chance til Gitte Engelund efter flot opspil af Dianna Nymark, men desværre uden mål.

Efter ca. 10 minutters spil kom Brande foran 1-0 på en afslutning fra Mette Jørgensen, som uden af fornærme Mette, nok burde være snuppet af Karstoft keeperen.

De næste par minutter fulgte flere små chancer fra henholdsvis Camilla Jørgensen, Birthe Guldbrand og Gitte Holt. Men uden scoring.

Hernæst fulgte en chance til Karstoft, men Jette Jensen i målet får med en meget kunstnerisk redning manøvret bolden forbi målet.

Jette Jensen kunne dog ikke gøre meget da Karstoft udlignede til 1-1 efter 20 minutters spil. Det var også pause stillingen.

Efter ca. 5 minutters spil blev Gitte Holt spillet helt fri efter flot samspil mellem Dianna Nymark og Pia Holt Kjærgaard og hun scorede til 2-1 føring.

Brande sad totalt på kampen i 2. halvleg og har mange chancer. Men vi skulle alligevel helt hen til omkring 15-18 minutters spil inden vi endelig fik hul på bylden.

Diana Nymark serverede bolden for Pia Holt Kjærgaard og hun scorede sikkert til 3-1.

2 minutter senere er Pia Holt Kjærgaard igen på plads. Og scorer på riposten til 4-1.

Næste mål blev sat ind af Dianna Nymark efter endnu et pres fra Brande til 5-1.

Kort efter er Pia Holt Kjærgaard igen på plads og får en friløber som hun scorer sikkert på til 6-1.

Herefter må Jette Jensen i målet igang igen og hive en flot redning op. Det var i øvrigt Jettes første optræden i målet og det klarede hun rigtig godt.

I kampens døende sekunder tilkæmper Brande sig et frispark i banens højre side. Camilla Jørgensen sender bolden indover og mod alle odds sejler bolden forbi både med- og modspillere og keeperen og ender i kassen til slut resultatet 7-1.

Et godkendt resultat i forårets første kamp. Næste kamp er på tirsdag i Herning mod HIK.
Holdet bestod af kampens spiller Dianna Nymark, Pia Holt Kjærgaard, Gitte Engelund, Camilla Jørgensen, Mette Jørgensen, Birthe Guldbrand, Dorthe Eriksen, Jette Jensen, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.