Stor sejr til Old Girls

Tirsdag den 21. august ude mod Vorgod-Barde

Som i efterhånden de fleste kampe, så sidder Brande pigerne på kampen lige fra start. Der bliver kombineret flot på hele banen og det resulterer i flere rigtig store chancer.

De første 2 forsøg stor der Line Kaasbjerg på. Den første tog målkvinden sig af og den næste røg på overlæggeren. Så var kampen ligesom i gang.

Hernæst er det Trine Gasbjerg der bliver spillet helt fri foran mål af Lena Jensen, men hun sender bolden lige ved siden af målet. Kort efter er det omvendt, hvor Trine Gasbjerg servere bolden til en helt fri Lena Jensen, men også hun brænder den store chance.

Sådan fortsætter hele 1. halvleg men den ene store chance efter den anden. Endelig et par minutter før pausen lykkedes det for Brandes Lena Jensen at score til 1-0. Hun bliver spillet helt fri af Trine Gasbjerg, og dribler elegant uden om målkvinden og scorer sikkert til pause stillingen 1-0.

2. halvlegs start tegner sig som 1. halvleg. Brande har den ene chance efter den anden. Første chance er til Jane Ryberg, som bliver spillet helt fri af Mette Jørgensen, men bolden bliver desværre placeret uden om målet. Kort efter får Jane endnu en chance, denne gang på opspil af Lena Jensen og Elsebeth Østergaard, men det er bare ikke Janes dag.

Næste chance falder til Vorgod-Barde, som efter 8 minutters spil i 2. halvleg vel har deres eneste store chance, men Dorthe Eriksen i målet for presset bolden ud på stolpen.

Ca. halvejs i 2. halvleg kom det forløsende 2. mål endelig. Jane Ryberg sender bolden ind i feltet og ved bagerste stolpe kommer Gitte Holt og sender bolden i mål til 2-0 på et flot hovedstødsmål.

Så var der ligesom åbnet for sluserne. Dorthe Eriksen sender et målspark op til Lena Jensen, som netop er blevet skiftet ind. Hun tager turen fra midten og udplacerer målkvinden til 3-0. Men Lena er ikke færdig. 5 minutter senere sender hun bolden mod mål. Den er så hård at Vorgod-Bardes målkvinde ikke kan redde bolden med et måske lidt underligt forsøg på en helflugter.

Men Brande er stadig ikke færdige. Endelig lykkedes det Trine Gasbjerg, efter mange forsøg at passere målkvinden, med en blød venstre fod får hun den sikkert i mål til 5-0.

Brandes sidste mål til 6-0 blev sat ind af Gitte Holt, efter flot frispilning af Trine Gasbjerg, som fik den prikket forbi en fremstormende Vorgod-Barde målkvinde.

Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Dorthe Eriksen, Mette Jørgensen, Elsebeth Østergaard, Elsebeth Nygaard, Trine Gasbjerg, Line Kaasbjerg, Jane Ryberg og Gitte Holt.