Endnu en stor sejr til Brande pigerne

På en dejlig hundekold sommeraften i Karstoft var Brande pigerne opsat på at få varmen på banen i form at godt samspil og at bruge bredden. Brande fik en god start med et par chancer fra bl.a. Dorthe Eriksen, som forsøgte sig 3 gange i streg, men desværre uden held. Men det var Lena Jensen som skulle score det første mål efter flot opspil til 1-0.

3 minutter senere er Lena Jensen igen på spil efter et indlæg fra Gitte Holt, men desværre uden held denne gang. Minuttet senere er der indlæg fra venstre, som Trine Gasbjerg sender videre til Gitte Holt som scorer til 2-0. Herefter fik Karstoft en friløber idet Brande blev lige rigelig offensive. Men Ulla Laursen kom rigtig flot ud af målet og fik sikkert pareret.

Efter ca. 15 minutters spil finder Pia Holt Kjærgaard med en flot aflevering en helt fri Mette Jørgensen, som scorer sikkert til 3-0. Minuttet efter tager Mette Jørgensen chancen lige over midterlinien – med hvad der kan betegnes som en højder sejler bolden ind bag en sprællende keeper i Karstoft målet til 4-0.

Minuttet efter er Lena Jensen fri på højre kanten, hun spiller en helt fri Pia Holt Kjærgaard som tæt på mål fik sendt bolden i kassen til 5-0.

I starten af 2. halvleg er Brande igen på pletten. Denne gang er det Malene Søgaard, som scorer til 6-0 efter flot opspil fra Holt søsterne. Efter 5 minutters spil tager Lena Jensen en solo tur gennem Karstoft forsvaret og udplacerer Karstoft keeperen til 7-0. Men Lena Jensen var langt fra færdig. Efter 8 minutters spil afslutter hun på et indlæg fra Ulla Laursen til 8-0. Kort efter har Gitte Holt en stor chance, men brænder desværre.

Efter 11 minutters spil må Mette Jørgensen i Brande målet i aktion for første gang. Med en flot indgriben sørgede hun for at Karstoft ikke fik scoret. Efter et kvarters spil i 2. halvleg er Lena Jensen igen på spil – hun sender bolden hårdt ind foran til en helt fri Line Kaasbjerg, som scorer sikkert til 9-0. Et halvt minut senere er Line tæt på igen – denne gang med hovedet, men desværre lige forbi. Efter 18 minutters spil er det Ulla Laursens tur, hun sender bolden i kassen til 10-0.

Øjeblikket efter skete det der ikke måtte ske, Karstoft får en tilfældig chance og får scoret til 10-1.

Men det stoppede ikke Brande pigerne. Med 5 minutter igen scorer Pia Holt Kjærgaard kampens sidste mål til 11-1 efter flot opspil af Trine Gasbjerg og Line Kaasbjerg.

Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Ulla Laursen, Pia Holt Kjærgaard, Mette Jørgensen, Dorthe Eriksen, Trine Gasbjerg, Line Kaasbjerg, Gitte Holt, Malene Søgaard og holdlederne Lene Bendixen og Pia Pedersen som stod klar med forfriskninger og isposer.