Endnu en storsejr til Brande Old Girls

Brande skulle forsøge at følge op på en 2-0 sejr over Sunds i deres første møde i sæsonen. Og Brande kom endnu engang godt fra start. Allerede efter et par minutters spil er Jane Ryberg tæt på at score til 1-0 efter hjørne, men Sunds målkvinden får lige viftet bolden udenom stolpen.

Efter 7 minutters spil sendte Lene Bendixen bolden ind foran mål til Pia Holt Kjærgaard, som i 2 forsøg scorede til 1-0. 4 minutter senere er Pia Holt Kjærgaard igen på spil og efter godt opspil af Birgitte Husum, sender hun bolden på stolpen.

Efter 14 minutters spil er det Jane Ryberg der sender bolden i mål til 2-0 efter oplæg fra Birgitte Husum.

Minuttet efter er det Birgitte Husums tur til at score. Pia Holt Kjærgaard går til baglinien og finder med en flad bold Birgitte Husum fri i feltet og hun scorer sikkert til 3-0.

Sunds havde ikke meget at byde på og de chancer de fik var rene foræringer fra Brande spillerne. Deres få chancer tog Pia Søndergaard i målet sig sikkert af.

2. halvleg startede på samme måde som første, med en stor chance til Brande. Denne gang var det Elsebeth Nygaard som spillede Gitte Holt fri foran mål, men målkvinden fik desværre en fod på afslutningen så den røg lige forbi mål.

Efter 16 minutters spil er Pia Holt Kjærgaard igen på spil. Hun tager chancen udefra og sendte bolden op i trekanten uden chance for Sunds målkvinde til 4-0.

Kampens sidste mål blev sat ind på straffe begået mod Jane Ryberg, som havde kæmpet sig fri i feltet og blev fældet. Gitte Holt omsatte chancen til mål til kampens slut resultat 5-0.

Kampen igennem blev der vist rigtig flot samspil og vi kom godt over kanterne, vel nok forårets bedste kamp ind til videre.

Kampens spille blev Pia Holt Kjærgaard. Der var sæson debut til Birgitte Husum. Holdet bestod desuden af Dorthe Eriksen, Elsebeth Østergaard, Elsebeth Nygaard, Jane Ryberg, Pia Søndergaard, Lene Bendixen, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.