Sejr til old girls i sæson debut

Tirsdag den 17. april hjemme mod Kollund Lind GF

Sæsonen blev skudt i gang med en 1-0 sejr over Kollund Lind GF.

Brande var på stikkerne fra start og allerede efter et par minutter er den første store chance der til Pia Holt Kjærgaard. Hun bliver spillet fri af Line Kaasbjerg. Pia får prikket bolden forbi målkvinden men desværre også lige forbi målet.

1. halvleg var præget af mange chancer til Brande. Lena Jensen havde flere gode chancer ude fra, ligesom Malene Søgaard og Helle Iversen havde et par skud lige på målkvinden.

Men lidt spænding skulle der med i 1. halvleg syntes Line Kaasbjerg, som sendte en bold på egen stolpe.

2. halvleg begynder som 1. halvleg – men en stor chance til Pia Holt Kjærgaard. På et udspark fra Gitte Holt, blev Pia Holt Kjærgaard pludselig helt fri foran målkvinden, men fik desværre overplaceret sin afslutning.

Herefter er der igen et par gode forsøg ude fra af Lena Jensen. Mette Jørgensen og Trine Gasbjerg forsøgte sig også desværre ikke med bedre held.

Så var det igen Kollund Linds tur til at blive lidt nærgående eller rettere Line Kaasbjerg der igen sender bolden på stolpen. Heldigvis var heldet også med Brande her.

Endelig efter 15 minutters spil i 2. halvleg kom forløsningen. Lena Jensen går i dybden i højre side og sender bolden lidt tilbage til Pia Holt Kjærgaard, som finder en helt fri Malene Søgaard inde foran målet. Hun udplacerer Kollund Linds målkvinde til kampens resultat 1-0.

Alt i alt en rigtig god kamp med mange chancer som tegner godt for de næste kampe.

Det var sæsonens første kamp som gav debut til Lena Jensen, Line Kaasbjerg, Frøns Arvad og Trine Gasbjerg. Endvidere var Helle Iversen tilbage efter et par års pause. Holdet bestod desuden af Malene Søgaard, Pia Holt Kjærgaard, Mette Jørgensen, Gitte Holt og holdledere Pia Søndergaard og Dorthe Eriksen. Kampens spiller blev Trine Gasbjerg der ryddede op i forsvaret og ikke levnede Kollund Lind spillerne mange chancer.