Senioroldboys kom sikkert fra land.

Brande Oldboys +40 startede årets turnering med en hjemmekamp mod Hammerum mandag d. 2. april. Det viste sig hurtigt, at hjemmeholdet har fuld kontrol over kampen, og satte sig tungt på spillet. Det udmyntede sig i et par chancer inden Nicolaj Eg på et langskud bragte BOB foran 1-0 midt i halvlegen. 5 min. senere udbyggede Torben Jakobsen føringen til 2-0 tæt under mål efter et godt hjørnespark fra venstre side, som også blev pause stillingen.
Anden halvleg fortsatte BOB med at styre spillet, men vi skulle hen til sidst i kampen inden BOB´s angribere endelig fik hul på bylden. Det blev til 2 scoringer fra Lars “Targetman” Poulsen inden Søren Prøhl lukke kampen til 5-0 og en fortjent sejr til BOB. Kampens bedste spiller var Martin “Tømrer” Nielsen, som styrede midtbanen til UG.
BOB´s næste kamp er mandag d. 16. april på udebane mod Lind Oldboys 🙂