Nytårshilsen fra formanden

Så er årets sidste lørdagstræning afviklet med 16 mand på kunstgræs, og 2023 synger for alvor på sidste vers.

I Brande Old Boys kan vi se tilbage på et på stort set alle måder vellykket år, hvor højdepunktet set med mine briller var udnævnelsen til Årets forening i slutningen af september; men også på den sportslige front er der blevet leveret flot over hele linjen, ligesom der er blevet det på den arrangementsmæssige i form af firmafodboldmesterskaber #50, Åræs i samarbejde med vores gode venner fra Roligans, markedstips, aktivfest og julekalender.

Med håbet om et 2024, der bliver mindst ligeså vellykket, skal der lyde en stor tak til alle, der har ydet et bidrag – stort eller lille – i løbet af 2023, uanset om det er som bestyrelsesmedlem, holdleder, medlem af firmafodboldudvalget, julekalendersælger eller hjælper i forbindelse med et eller flere af vores øvrige arrangementer, ligesom der skal lyde en kæmpestor tak til vores mange velvillige sponsorer.

Sidst men ikke mindst skal der lyde en tak til alle jer, der har repræsenteret Brande Old Boys på sportslig vis på banen i årets løb.

Rigtig godt nytår og på gensyn til meget mere fodbold i 2024!