40+ taber til Ikast

Torsdag bød på nabo opgøret i 40+ rækken hvor Ikast kom forbi Brande. Brande ligger klart bedst i tabellen men det var dog ikke til at se i aftenens kamp.

Ikast havde til dagen “opfundet” et stærkt hold og kampen var kun 2 minutter gammel da Ikast bragte sig foran 0-1. Ikast’ stærke mexicaner Rodrigo lobbede fra lang afstand bolden henover Brandes stærke keeper Lars Poulsen. Rodrigo skulle vise sig at være hård ved Brande denne aften.

Resten af første halvleg var en lige affære hvor Brande kun havde sporadiske forsøg og heldigvis kom Ikast heller ikke frem til noget særligt. Stillingen ved halvleg var 0-1.

Anden halvleg startede som første. Rodrigo kunne score endnu et mål og dermed bringe Ikast foran 0-2.

10 min inde i anden halvleg kom Brandes foreløbige største chance. Dennis Lunde tog bolden med ind fra højre side og afsluttede fladt. Målmanden halvklarede og Eg var over riposten som han skød op af i målet men på mirakuløs vis reddede Ikast målmanden og dermed forblev stillingen 0-2.

15 min ind i anden halvleg skulled et endelig lykkedes for Brande at score. Vi fik et frispark på kanten af feltet og Dennis Lunde valgte at skyde direkte og scorede et flot mål. Desværre varede spændingen kun 2 min for Rodrigo scorede igen efter et flot gennemspillet angreb. Så var Brande igen bagud med 2 mål, 1-3.

Brandes forsvarskrumtap Michael Tyr kunne med 4 min igen bringe spændingen tilbage i opgøret for med et flot langskud kunne han reducere til 2-3.

Derefter smed Brande alt frem for at sikre et uafgjort resultat. Desværre ville Ikast det anderledes og med 1 min igen kunne de afgøre kampen med en scoring til kampens resultat 2-4.

Brande bevarer førstepladsen i rækken og det er stadig kun Herning der kan fravriste Brande 1. pladsen.

Dagens spiller blev ret suverænt Michael Tyr.