Glædelig jul!

Så er de sidste vindere af gavekort på årets oldboys-julekalender fundet. Du kan se en samlet oversigt over vindernr. her: https://www.epaper.dk/brande-bladet/brande-bladet-uge-522/ (du skal bladre om på side 24). Gevinsterne kan afhentes på Brande Bladets kontor frem til d. 27. januar.

Lad mig samtidig benytte lejligheden til at sende en tak til alle, der har støttet Brande Old Boys på den eller anden måde i 2022.

Både til dig, der har købt en julekalender, et lod i Åræset eller deltaget i markedstips, til alle vores mange velvillige sponsorer, til jer, der deltog i firmafodboldmesterskaberne 5. november, til alle jer, der har repræsenteret Brande Old Boys på grønsværen i årets løb og ikke mindst alle jer, der har ydet en frivillig indsats for foreningen som bestyrelses- eller udvalgsmedlem eller i forbindelse med nogle af vores arrangementer – og sidst men absolut ikke mindst til vores trofaste holdledere, som uge efter uge har sørget for, at vi andre har kunnet komme ud at spille fodbold.

Vi slutter som tidligere nævnt 2022 af med en gang spil til 2 mål 1. juledag kl. 10.00. hvor alle – både nuværende, tidligere og kommende medlemmer af Brande Old Boys – er velkommen til en times let julemotion med bold.

Rigtig glædelig jul & godt nytår!