Sluttede med sejr

Med præcis to måneder til juleaften virkede spillerne på Brande Old Boys’ ældste mandskab, +60-holdet, ikke synderligt indstillet på at uddele julegaver, da de mandag aften havde besøg af Ikast til årets uigenkaldeligt sidste turneringskamp.

Alligevel var det gæsterne, der bragte sig i front efter små 10 minutter på et langskud, men hjemmeholdet svarede straks igen.
Først ramte Ove Pedersen stolpen, da han med hælen elegant styrede bolden bagom støttebenet, og kort efter måtte Ole Radoor se sit forsøg reddet på målstregen.

Efter knap 20 minutters spil lykkedes det så endelig at få udlignet, da Åge Kristensen med hovedet dirigerede en høj bold fra Sigurd Kristensen i nettet til halvlegsresultatet 1-1.

BOB-dominansen fortsatte efter pausen, mens gæsterne levede på deres sporadiske kontraangreb, hvor de flere gange var i overtal, men ret meget mere end et par halvforkølede afslutninger fra Anders Bjerregaard blev det ikke til.

I stedet var det hjemmeholdet, der bragte sig i front efter 8 minutter, da Ove Pedersen ved bageste stolpe headede et indlæg fra Kent ”Post” Bjerre i kassen via undersiden af overliggeren – et flot mål. Tre minutter senere blev det 3-1 til BOB, da en Ikast-spiller fik snittet en halvhøj aflevering fra Sigurd Kristensen i eget net med hovedet. 10 minutter før tid viste årets spiller på +60-holdet, Kim Tranholm, at det også kunne lade sig gøre at score med fødderne, da han hamrede endnu en perfekt aflevering fra Sigurd Kristensen i nettet til 4-1.

I kampens sidste sekunder var hjemmeholdets to indskiftningsspillere tæt på at slå endnu et søm i Ikast-kisten: Med hovedet forlængede Kent Hansen et indlæg til bageste stolpe, hvor BOB’s grand old man, Knud Erik Laursen, headede bolden på ydersiden af stolpen. Men fire hovedstødsmål i samme kamp havde næsten også været for meget af det gode…

Sejren rokker ikke ved, at +60-holdet slutter på en meget sikker andenplads 11 point efter Hammerum, som gik ubesejret igennem sæsonens 20 kampe.