Krisen kradser

Det var +50-rækkens to eneste pointløse hold, der mødtes, da Bording mandag var på besøg på Brande Stadion for at spille mod BOB.

Gæsterne havde allerede nået at ramme undersiden af overliggeren to gange i samme sekvens, da de efter få minutters spil fortjent bragte sig foran på et knastørt langskud, men ti minutter senere udlignede Nicolaj Eg efter 1-2-spil med Thomas Svensson.

Med en perfekt helflugter bragte en udækket Bording-spiller kort efter igen sit hold i front, men på det efterfølgende angreb blev der atter skabt balance i regnskabet, da en anden Bording-spiller sendte Henrik “Skytte” Mortensens indlæg i eget net. Trods endnu et Bording-forsøg på træværket holdt stillingen 2-2 til pausen.

I 2. halvlegs første minut var det så hjemmeholdets tur til at ramme stolpen, da Skyttes afslutning blev rettet af. Midt i halvlegen kom gæsterne i stedet i front for tredje gang, da en Bording-angriber elegant styrede et fladt indlæg i kassen helt ude ved roden af den ene opstander med hælen bagom støttebenet.

Igen jagtede værterne en udligning, men først blev Thomas Svensson indhentet på en friløber, og da Henrik “Skytte” en halv meter fra et tomt mål ikke formåede at skubbe Nicolaj Egs indlæg over stregen, bredte mismodet sig blandt hjemmeholdets spillere. I stedet slog gæsterne sejren fast, da en af Bordings bedste satte Sigurd Kristensen af med en kropsfinte og hamrede bolden utageligt op i det nærmeste målhjørne til 2-4.

Dermed ligger BOB nu isoleret på sidstepladsen uden point efter 3 spillerunder. Kampens spiller blev Danni “Smøg” Nielsen.