Ingen vinder i Tjørring

Allerede inden forårssæsonens sidste kamp i Tjørring mandag aften var BOB’s +50-herrer sikre på at slutte som nr. 3, og måske var det derfor, holdet var lidt sent ude af startblokken.

Efter halvandet minut bragte værterne sig i hvert fald i front, stort set uden at gæsterne have rørt bolden.

Efter et kvarters spil blev Brian Dahl Thomsen sat i scene af Michael Laursen, og han udlignede sikkert med et fladt skud. Seks minutter senere bragte Michael Husum BOB i front, da han afsluttede et sololøb med køligt at lobbe bolden over en prisgivet Tjørring-keeper, og gæsterne så ud til at have fuld kontrol over begivenhederne.

Det varede dog kun kort: først ramte en af hjemmeholdets spillere tværribben, og fem minutter før pausen fik de – ganske fortjent efter spil og chancer – udlignet til 2-2.

I starten af 2. halvleg ramte Michael Husums velplacerede skud stolpen, og efter 10 minutter var det Thomas Svenssons tur til at ramme overliggeren.

Tjørring kom gradvist bedre med igen, og 10 minutter før tid var de tæt på, men først reddede målmandsvikar Torben K. Jakobsen, og derefter blokerede Kai Varisbøl riposten.

I kampens næstsidste minut kunne Brian Dahl Thomsen være blevet matchvinder, da han tæt under mål med hælen styrede bolden bagom støttebenet, men bolden ramte stolpen, og så sluttede opgøret 2-2 – præcis som da de 2 hold mødtes på Brande Stadion midt i maj.