Op på hesten igen

Efter dukkerten i Vildbjerg kom Brande Old Boys’ +50-herrer mandag tilbage på sporet i hjemmekampen mod Herning Fremad.

Blot 3 minutter var der spillet, da Michael Laursen førte bolden frem, og da ingen gik til ham, trykkede han af udenfor feltet og bragte med et velplaceret skud hjemmeholdet i front.

Målet vækkede tilsyneladende Herning-mandskabet, og de overtog gradvist mere og mere af spillet, men i BOB-målet havde Ken McKenzie fundet storspillet frem, så tættere på en udligning end et skud på overliggeren i halvlegens næstsidste minut kom gæsterne ikke.

Fem minutter ind i 2. halvleg bankede Henrik Mortensen så i stedet BOB på 2-0, og efter at have overlevet en undertalsperiode efter et tyndt gult kort til Kim Tranholm, øgede Thomas Svensson til 3-0 midt i halvlegen. Begge gange stod Michael Laursen for forarbejdet, og han blev da også efterfølgende fuldt fortjent udpeget som kampens spiller.

To minutter senere lykkedes det endelig for Fremad-spillerne at passere McKenzie, men da det kort efter var deres tur til at indkassere et gult kort, var deres skæbne beseglet. 10 minutter før tid omsatte Kim Tranholm Thomas Svenssons forarbejde til 4-1, og i kampens sidste minut slog Bjarne Thisgaard sejren fast efter bandespil med Brian Dahl Thomsen.

Med de tre point er BOB sikre på at slutte forårssæsonen på tredjepladsen uanset udfaldet af næste mandags kamp i Tjørring.